15.7.16

אדום אדום או שלום שלום... רצועות עגל מוקפצות בצ'ילי שום ודבש


הרבה זמן לא כתבתי, האמת שאני מושבתת בזמן האחרון אבל זה כבר סיפור אחר. אז אני לא אכביר במילים רק אספר שהמתכון קליל ולוקח 20 דקות גג וכמובן 100% טעם.

מצרכים:

רצועות עגל להקפצה של אדום אדום.

רוטב של צ'ילי שום
3 פלפלים אדומים
4 שיני שום כתושות
2 כפות דבש
שמן זית
חשוב לי לציין שהרצועות עגל מלוחות לכן לטעמי אין צורך להוסיף מלח. הן מצויינות קלות להכנה מהירה והכי חשוב - טריות!




אופן הכנה:
נחמם שמן זית בווק ונוסיף רצועות הפלפלים עם חצי משיניי השום הכתושות
לאחר שהן רכות, נוציא אותן לקערה בצד.
נוסיף שמן זית ונקפיץ את רצועות העגל עם מחצית משיני השום.
לאחר שהן חצי מוכנות נוסיף 3 כפות גדושות מרוטב הצ'ילי שום ועוד 2 כפות דבש ונמשיך להקפיץ.

לאחר שמוכן נוסיף את הפלפלים ונקפיץ ביחד עוד כדקה.

יאמי!
כל הבישול/הקפצה לוקחת 10 דקות. רק ההכנה של הפלפלים מאריכה את זמן ההכנה....
מכינים אורז לבן - ו..............זוללים!



למי שמחפש ארוחה עוד יותר מהירה, במקום האורז אפשר להכין נודלס ולהקפיץ ביחד.

שיהיה בתאבון :)


אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.

אין תגובות:

פרסום תגובה