אין כמו ריח עוגה לקראת כניסת שבת.. ממש עונג שבת.
העוגה הזו מתפצפצת בפה בזכות הקראמבל ומבפנים נימוחה וכייפית.
והכי כייף שממש קלה להכנה! (בלי מיקסר!!)
אז מה צריך:
2 כוסות קמח.
חבילת אבקת אפייה.
מעט מלח.
כוס סוכר חום.
3 ביצים.
1 גביע שמנת חמוצה.
200 גרם חמאה רכה.4 בננות בשלות - פרוסות.
100 גרם שוקולד מריר - כמה שיותר אחוז מוצקי קקאו יותר טוב...
קדימה בואו נתלכלך....
1. נחמם תנור לחום של 180 מעלות.
2. בקערה 1 נערבב בידיים קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח וחמאה - עד שיהיו פרורים.
3. נוציא כוס פירורים לצד.
4. בקערה 2 נטרוף ביצים, שמנת ונאחד עם הקערה הראשונה.
5. נוסיף את פרוסות הבננה ושוקולד מריר קצוץ. ונערבב.
6. נעביר לתבנית מלבנית.
7. נפזר את הפרורי הבצק שהשארנו בצד.
8. נכניס לתנור לחצי שעה (פלוס מינוס).
9. מתאפקים וממתינים שיתקרר וזוללים - מומלץ עם כדור גלידה ליד...
יאמי!!! |
אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה