רגע לפני שטירוף פסח מגיע תמצאו כמה דקות של שקט ותכינו את המתכון הכייפי שלי. אגב לדעתי חלק גדול של סוד המתכון הוא שצריך ללכלך רק סיר, כוס מדידה וכף!
אז מה צריך שיהיה בבית?
200 גרם חמאה200 גרם שוקולד מריר רצוי איכותי
כוס סוכר (רגיל! ולא חום...)
4 ביצים
כוס וחצי קמח
3 כפות אבקת קקאו
זה הבסיס, מי שרוצה לשדרג אפשר עם נטיפי נוטלה, שוקולד לבן קצוץ שמוסיפים בסוף...
אז איך מכינים??
ממיסים חמאה על אש נמוכה
כשחצי נמסה מוסיפים שוקולד הכל מערבבים ללא הפסקה
אחרי שהכל נמס מורידים מהאש
נוסיף כוס סוכר ונערב היטב עד שנטמע
ונוסיף 4 ביצים אחת אחת מערבבים מהר שלא יהפוך לחביתה
כוס וחצי קמח + 3 כפות אבקת קקאו
מערבבים מעט ככל שניתן עד שנטמע הקמח בבלילה
מערבבים מעט ככל שניתן עד שנטמע הקמח בבלילה
זהו...
לתבנית ולתנור ל15 דקות בלבד!
ב180 מעלות..
לתבנית ולתנור ל15 דקות בלבד!
ב180 מעלות..
חשוב מאוד להוציא מהתנור כשהבראוניז עוד קפיציים באמצע, כלמר שהקיסם יוצא רטוב מעט. אם תחכו שיהיה יבש, תקבלו עוגה תפלה...
ממתינים שיתקרר לגמרי,
חותכים,
ונהנים!
שיהיה בתאבון :)
אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה