7.1.16

תפוחי אדמה קריספי קריספי

אני אוהבת אוכל קריספי, כזה שמתפצפץ בפה כמו ביסלי.. כמה שיותר קרנצ'י יותר טוב!
תפוחי האדמה האלו פשוט מושלמים בשביל מי שאוהב קריספי-קראנצ'.
 


אז מה צריך?

תפוחי אדמה שטופים טוב טוב וחצויים לשניים, (להשאיר את הקליפה).
חצי כוס שמן זית.
כפית בזילקום מיובש.
כפית זעתר מיובש.
חצי כפית מלח גס.
4 שיני שום כתושות.

אז....קדימה לעבודה!

מחממים תנור ל-220 מעלות.
אני כתשתי במכתש ועלי (מתאילנד!) את הבזיליקום וזעתר עם המלח והשום והוספתי לשמן זית.
(אם אין לכם חברה שקוראים לה אודרה שהביאה לכם זעתר מיובש שגדל אצל אבא שלה בגינה אז אתם יכולים פשוט לקנות טחון מראש..)

ו....בשליש מהכמות נשמן את התבנית.
ועליה את התפוחי אדמה הפוכים (עם הקליפה כלפי מעלה).



שופכים את מה שנשאר מעל התפוחי אדמה.
ולתנור לרבע שעה בחום גבוה של 220 מעלות. ואז נוריד ל150 מעלות לעוד שעה. עד ששזופים.
נכון קליל?



שיהיה בתאבון :)


אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.

אין תגובות:

פרסום תגובה