מסתבר שיש לי 2 חבילות של פטריות טריות, חשבתי מה לעשות - נישנושים לצפייה בטלוויזיה או סתם כשחברים באים ורוצים משהו קצת יותר מתוחכם ליד הבירה.
ההכנה ממש מהירה - 10 דקות ולתנור!
חומרים
2 חבילות פטריות טריות .
כף גדושה גבינה לבנה.
1 כף בזיליקום.
פרוסה של גבינה בולגרית חתוכה לקוביות.
מלח פלפל.
כף שמן זית.
אז קדימה לעבודה
חותכים את הרגל של הפטריה ומסדרים את ראשי הפטריות בתבנית.
קוצצים דק את רגלי הפטריות ומעברים לקערה.
מוסיפים לקערה:
כף גדושה גבינה לבנה,
1 כף בזיליקום,
פרוסה של גבינה בולגרית חתוכה לקוביות,
כף שמן זית,
ומלח פלפל לפי הטעם ולערבב היטב.
נסדר את התערובת בראשי הפטריות,
נישנוש טעים!
טיפים לגיוון:
- אפשר להחליף את הבזיליקום בזעתר זה יוצא מעולה בטעם ים תיכוני..- לפזר פרמזן למעלה.
רעיון מדליק! אהבתי ואנסה :)
השבמחקאחלה, אשמח לשמוע איך יצא..
השבמחקוואו הרעיון ממש מגניב!!! והתאהבתי בטיימר חזיר 3>
השבמחק