29.9.12

נישנושי פטריות


מסתבר שיש לי 2 חבילות של פטריות טריות, חשבתי מה לעשות - נישנושים לצפייה בטלוויזיה או סתם כשחברים באים ורוצים משהו קצת יותר מתוחכם ליד הבירה.
ההכנה ממש מהירה - 10 דקות ולתנור!



חומרים

2 חבילות פטריות טריות .
כף גדושה גבינה לבנה.
1 כף בזיליקום.
פרוסה של גבינה בולגרית חתוכה לקוביות.
מלח פלפל.
כף שמן זית.

אז קדימה לעבודה

חותכים את הרגל של הפטריה ומסדרים את ראשי הפטריות בתבנית.


קוצצים דק את רגלי הפטריות ומעברים לקערה.




מוסיפים לקערה:
כף גדושה גבינה לבנה,
1 כף בזיליקום,
פרוסה של גבינה בולגרית חתוכה לקוביות,
כף שמן זית,
ומלח פלפל לפי הטעם ולערבב היטב.



נסדר את התערובת בראשי הפטריות,


 נכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ- 15 דקות.


נישנוש טעים!

 

טיפים לגיוון:

- אפשר להחליף את הבזיליקום בזעתר זה יוצא מעולה בטעם ים תיכוני..
- לפזר פרמזן למעלה.

3 תגובות:

  1. רעיון מדליק! אהבתי ואנסה :)

    השבמחק
  2. אחלה, אשמח לשמוע איך יצא..

    השבמחק
  3. וואו הרעיון ממש מגניב!!! והתאהבתי בטיימר חזיר 3>

    השבמחק