25.7.15

סלמון בטריאקי

הפעם יש לי מתכון אליפות!
למה אליפות? 
כי לוקח להכין 5.5 דקות (תיזמנתי).
ההגשה מרשימה (כאילו הייתם במטבח 10 שעות).
והכי חשוב - טעם גן-עדן!

מה צריך לקנות?

נתח שלם וחתיך של סלמון .

מה צריך שיהיה בבית?

4 כפיות שמנות של רוטב טריאקי.
2 כפות מיונז - לא משנה איזה אחוז.
2 כפות סוכר חום (לא ניסיתי להחליף בלבן).
2 כפות סויה (תשקיעו בסויה איכותית ולא רוטב בטעם סויה).
קורט מלח.


הכינו את הטיימר ו...קדימה להתלכלך:
ערבבו את כל המרכיבים בקערה (חוץ מהסלמון...)
שימו את הדג תבית שצופתה בנייר אפיה.
שפכו את הרוטב על הסלמון, סגרו את הנייר אפייה.

לפני האפייה
--- נו עברו יותר מ-5.5 דקות? ----

הכניסו למקרר לחצי שעה ללפחות (שהטעמים יתפסו).
תדליקו תנור ל-180 מעלות והכניסו את הדג ל-20-30 דקות, לאחר מכן הורידו את הניייר אפייה מלמעלה ושימו טורבו לעוד 5 דקות שהדג ישתזף קצת (אך לא יתייבש...).

לפני שנכנס לתנור...
אחרי....

בתאבון!!!

אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה