הפעם יש לי מתכון אליפות!
למה אליפות?
כי לוקח להכין 5.5 דקות (תיזמנתי).
ההגשה מרשימה (כאילו הייתם במטבח 10 שעות).
והכי חשוב - טעם גן-עדן!
נתח שלם וחתיך של סלמון .
מה צריך שיהיה בבית?
4 כפיות שמנות של רוטב טריאקי.
2 כפות מיונז - לא משנה איזה אחוז.
2 כפות סוכר חום (לא ניסיתי להחליף בלבן).
2 כפות סויה (תשקיעו בסויה איכותית ולא רוטב בטעם סויה).
קורט מלח.
הכינו את הטיימר ו...קדימה להתלכלך:
ערבבו את כל המרכיבים בקערה (חוץ מהסלמון...)
שימו את הדג תבית שצופתה בנייר אפיה.
שפכו את הרוטב על הסלמון, סגרו את הנייר אפייה.
לפני האפייה |
--- נו עברו יותר מ-5.5 דקות? ----
הכניסו למקרר לחצי שעה ללפחות (שהטעמים יתפסו).
תדליקו תנור ל-180 מעלות והכניסו את הדג ל-20-30 דקות, לאחר מכן הורידו את הניייר אפייה מלמעלה ושימו טורבו לעוד 5 דקות שהדג ישתזף קצת (אך לא יתייבש...).
לפני שנכנס לתנור... |
אחרי.... |
בתאבון!!!
אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה