19.1.14

המאסטר והשקשוקה

אין כמו שקשוקה! שקשוקה היא אחד המאכלים הישראלים בעיניי. אין שבוע שאין ערב שקשוקה אצלינו בבית, אנחנו מאוד אוהבים - זה בריא (יחסית) ומשביע ועכשיו בזכות המאסטר המופלא שלי אפשר לאכול יותר פעמים בשבוע, למה? כי כל כך קל להכין!!!! אז למי שלא יודע מה זה המאסטר לחצו פה ותראו הסבר מפורט על המכשיר וגם מתכון קליל לטחינה על הדרך... ולמי שכבר הספיק לקרוא קבלו מתכון שוווה נוסף בכיכובו של המאסטר...


מה צריך? - המתכון הוא ל-4 אנשים

4 פלפלים בכל מיני צבעים.
6-8 עגבניות בינוניות.
שמן זית.
1/2 כוס מים.
4 שיני שום.
1 בצל גדול (כן כן אתם לא טועים יש בצל במתכון - אל תדאגו זה במחבת נפרדת... לא מבינים על מה המהומה קראו פה).
רסק עגבניות גדול (260 ג').
עלי בזיליקום טרי (לא חובה).
פפריקה, מלח, פלפל.
ביצים כמספר האנשים.

אז קדימה לעבודה...
שוטפים ומנקים את הפלפלים, מכניסים למאסטר 4 סיבובים ו... מוכן!
אני עשיתי ב-2 נגלות שיצא גודל אחיד.


או דבר עם העגבניות - 4-5 סיבובים ו... מוכן!
פשוט קלללללללל...




פשוט תענוג צרוף!
מי שעוד לא קנה - קדימה לרוץ לקנות!

שמן זית במחבת חמה על אש גבוהה, נוסיף 2 שיני שום קצוצות לאחר שמשחים קלות נוסיף את כל הפלפלים וננמיך את האש, נניח מכסה ונערבב מידי פעם. עד שמתרכך.



לאחר שהפלפלים התרככו נוסיף את כל עגבניות, נערבב ונוסיף את הרסק עגבניות.


נוסיף כחצי כוס מים, נסגור את המכסה ונקפיקד לערבב.



נוסיף פפריקה, פלפל ומלח.
למי שאוהב חריף אפשר להוסיף פפריקה חריפה וגם צ'ילי גרוס...

בזמן השקשוקה מתבשלת נחזור למאסטר, ניקח את עלי הבזיליקום הטריים נשטוף ונשים במייבש של המאסטר, כמה סיבובים והופס יבש וקראנצ'י!


איזה נוח המכשיר הזה - אפילו לא צריך לשטוף את הקערה בין הפעולות - למי מפריע שיש שאריות עגבניות ממקודם...?

ובגלל שאני הכנתי שקשוקה ל-4 אנשים נאלצתי להכין גם בצל.... כן כן. אז מזל מזל שיש מאסטר אחרת זה לא היה קורה... אז ברגיל מכניסים 3 סיבובים והופס - מוכן!
(את הבצל הכנתי עם שמן זית במחבת נפרדת וכל אחד הוסיף לו לשקשוקה - סורי אבל אין תמונה...).





כאשר השקשוקה מוכנה, נוסיף את הביצים, ונזרוק את עלי הבזיליקום למעלה.


נבשל כ-10 דקות, ו ---- בתאבון!



בתאבון!

אגב בחנות כהן-יצחקי בכפ"ס מוכרים את המאסטר סלייסר סופר בוקס במחיר 199 ש"ח - מקורי עם אחריות של כרמל דיירקט - המשווקים המורשים - במקום מחיר של 300, שווה ביותר!
ניתן להזמין גם באתר (אך המחיר גבוה יותר)

אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה

אין תגובות:

פרסום תגובה