חומרים
5 קישואים.
5 גזרים.
4-5 שיני שום כתושות (לא חובה).
3 ביצים.
1/2 כוס שמן (עדיף זית).
1/3 1 כוס מים (כן כן זה לא טעות).
1/2 1 כוס קמח תופח.
מלח פלפל.
מלח פלפל.
המלצה למרקם יותר קרמי -
1/2 קופסת גבינה לבנה
יוגורט 3%
אז קדימה לעבודה
מגרדים את הקישואים והגזר בפומפיה (או במג'ימיקס אם אתם ברי מזל).
מאוד חשוב לסחוט את הקישואים לאחר הגירוד. ומערבבים בקערה יחד עם הגזר.
עכשיו יש 2 אופציות או לערבב הכל ידנית או במיקסר... נחשו במה בחרתי.
אז במידה ובחרתם כמוני - תשתמשו בוו גיטרה.
אז שוברים 3 ביצים.
ומוסיפים 1/2 כוס שמן,
1/3 1 כוס מים,
1/2 1 כוס קמח תופח,
מלח פלפל,
מלח פלפל,
ואת שיני השום - כתושות (לא חובה).
ומערבלים הכל ולאחר מכן מוסיפים את הקישואים והגזר ושוב מערבלים.
וזה מה שמתקבל
שופכים לתבנית - אני חובבת חד פעמי, כי למה לשטוף....
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.
בתאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה