23.9.12

פשטידת קישואים וגזר




הפשטידה הזו תמיד להיט, במקום להתחיל לחשוב מה להכין לארוחת ערב ישר שולפים חתיכה מהתבנית עם ביצה קשה וקצת סלט - וזהו! ההכנה קלה (חוץ מהגירוד בפומפיה.... אבל אולי יום אחד אקנה מג'ימיקס או שימציאו אחד כזה שלא תופס חצי שיש). הנה המתכון בתאבון  :)


חומרים
5 קישואים.
5 גזרים.
4-5 שיני שום כתושות (לא חובה).
3 ביצים.
1/2 כוס שמן (עדיף זית).
1/3 1 כוס מים (כן כן זה לא טעות).
1/2 1 כוס קמח תופח.
מלח פלפל.

המלצה למרקם יותר קרמי -
1/2 קופסת גבינה לבנה
יוגורט 3%

אז קדימה לעבודה



















מגרדים את הקישואים והגזר בפומפיה (או במג'ימיקס אם אתם ברי מזל).
מאוד חשוב לסחוט את הקישואים לאחר הגירוד. ומערבבים בקערה יחד עם הגזר.



עכשיו יש 2 אופציות או לערבב הכל ידנית או במיקסר... נחשו במה בחרתי.
אז במידה ובחרתם כמוני - תשתמשו בוו גיטרה.

אז שוברים 3 ביצים.



ומוסיפים 1/2 כוס שמן,
1/3 1 כוס מים,
1/2 1 כוס קמח תופח,
מלח פלפל,
ואת שיני השום - כתושות (לא חובה).
ומערבלים הכל ולאחר מכן מוסיפים את הקישואים והגזר ושוב מערבלים.





וזה מה שמתקבל



שופכים לתבנית - אני חובבת חד פעמי, כי למה לשטוף....



מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-40 דקות.


בתאבון!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה