עכשיו כולם בדיוק שומרים על המשקל כי הגיע הקייץ ורוצים להוריד פחמימות, אבל גם לא רוצים להשאר רעבים... אז מה הפתרון? "אורז" כרובית!
זה נראה כמו,
זה טעים לא פחות כמו,
אבל - בלי הקלוריות!
מה צריך?
ראש כרובית גדול
חופן פטרוזיליה קצוץ
3 שני שום כתושות
שמן אבוקדו/זית
מלח ופלפל
איך מכינים?
קוצצים כרובית במעבד מזון או בסלייסר עד לגודל של אורז:
מחממים מחבת - ללא השמן - בכדי שעודפי נוזלים יתאדו.
לאחר מכן נעשה גומה באמצע המחבת נוסיף שמן את הפטרוזיליה והתבלינים ונערבב:
נמשיך לבשל ולערבב מידי פעם, עד שהכרובית רכה.
זהו, מוכן - בתאבון!
אז איך נשדרג?
1. אפשר להוסיף חצי כוס גזר וחצי כוס אפונה - מוסיפים אותם עם הכרובית לאידוי משותף.
2. אפשר לשים כפית כורכום.
3. אפשר להוסיף סויה.
4. אפשר להוסיף פטריות טריות.
עם כורכום |
עם אפונה וגזר |
עם פטריות טריות וסויה |
אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה