הרבה זמן לא כתבתי, האמת שאני מושבתת בזמן האחרון אבל זה כבר סיפור אחר. אז אני לא אכביר במילים רק אספר שהמתכון קליל ולוקח 20 דקות גג וכמובן 100% טעם.
מצרכים:
רצועות עגל להקפצה של אדום אדום.
רוטב של צ'ילי שום
3 פלפלים אדומים
4 שיני שום כתושות
2 כפות דבש
שמן זית
חשוב לי לציין שהרצועות עגל מלוחות לכן לטעמי אין צורך להוסיף מלח. הן מצויינות קלות להכנה מהירה והכי חשוב - טריות!
אופן הכנה:
נחמם שמן זית בווק ונוסיף רצועות הפלפלים עם חצי משיניי השום הכתושות
נוסיף שמן זית ונקפיץ את רצועות העגל עם מחצית משיני השום.
לאחר שהן חצי מוכנות נוסיף 3 כפות גדושות מרוטב הצ'ילי שום ועוד 2 כפות דבש ונמשיך להקפיץ.
לאחר שמוכן נוסיף את הפלפלים ונקפיץ ביחד עוד כדקה.
יאמי!
כל הבישול/הקפצה לוקחת 10 דקות. רק ההכנה של הפלפלים מאריכה את זמן ההכנה....
מכינים אורז לבן - ו..............זוללים!
למי שמחפש ארוחה עוד יותר מהירה, במקום האורז אפשר להכין נודלס ולהקפיץ ביחד.
שיהיה בתאבון :)
אהבתם את הפוסט??? אתם לא רוצים לפספס אף פוסט - עשו לייק לדף הפייסבוק שלי
רוצים לקבל פוסטים ישירות למייל? הצטרפו ממש פה מצד ימין למעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה