אז מה צריך?
פסטה - כל סוג הולך אני חושבת שפנה הכי מוצלח פה.
(אני שוב אשוויץ שזה פנה מאיטליה!)
3-4 שיני שום.
4 עגבניות בינוניות.
פפריקה ובזיליקום.
רסק עגבניות גדול (260 ג').
2 קופסאות טונה.
וקדימה לבשל.....
את הפסטה נכין עפ"י הוראות היצרן.ולרוטב:
בסיר רחב נחמם שמן.
נוסיף את השום הכתוש (מ-3 שיניים ושן אחת נשאיר לאח"כ).
כף גדושה של פפריקה ובזיליקום,
נוסיף את קוביות העגבניות,
ונערבב היטב, נסגור עם מכסה עד שהעגבניות יתרככו,
נוסיף את רסק העגבניות, וכחצי כוס ממי הבישול של הפסטה.
ועוד שן שום כתושה (ששמנו בצד קודם - זה לא חובה רק למי שמאוד אוהב וטעם חזק של שום - כמוני!).
נוסיף שתי קופסאות טונה,
נערבב היטב, ונתן לטעמים להתגבש על אש נמוכה כ-10 דקות.
נוסיף את הפסטה שסוננה,
נערבב ונתן לזה עוד כ-10 דקות על אש נמוכה.
ועכשיו לצלחת, מעט פרמז'נו - ובתאבון!
נ.ב.
התמונות בפוסט זה צולמו במצלמה הרגילה שלי עוד לפני הגלקסי 4.... אז חכו בסבלנות לפוסט הבא... הגלקסי מככב, מבטיחה לכם אתם תרצו אחד כזה בבית/ביד/בכיס...!
אלופה שכמוך !!! הכל יוצא טעים בבלוג הזה !!!
השבמחקתודה אביב! איזה כייף שאתה מכין... תשלח תמונה :)
השבמחקנראה מעולה מורנרה... אני עושה דומה לזה אבל הקוביות עגבניה פה נראה לי משדרגות מאד
השבמחק