אז נכון שהיום התחיל חנוכה, אבל בכל מקום יש מתכנון לסופגניות ולביבות, אז הנה אני קצת שונה... למרות שבטוח במהלך השבוע אני אצטרף לזרם :)
אז אחרי שקיבלתי מקציף חלב חדש ומגניב החלטתי להכין ארוחת בוקר מתוקה שהולכת טוב עם הקפה, (האמת שבדיוק קיבלתי מחבת פנקייקס חדשה ומגניבה) - אז התחלתי לעבוד כשברקע מוזיקה של אדל בטאבלט...
אז קדימה בוא נקפיץ כמה פנקייקס...!
מערבלים...
מוסיפים לאט את הקמח,
ומערבלים שוב,
מניחים לנוח בצד ומכינים קצת מיץ תפוזים, קצת בריאות...
מניחים את המחבת על אש בינונית, מורחים שמן זית עם מברשת (עדיף מברשת סיליקון).
ומתחילים...
נראה טוב, לא?
הופכים כאשר יש בועות קטנות...
כאשר הפנקייקס במחבת מכינים את רוטב השוקולד: שמים הכל בקערה ומחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות, ומערבלים בין פולס לפולס.
והצעת הגשה לרוטב...
ועורכים שולחן :)
וזו הפרשנות של בעלי להר פנקייקס עם הר של שוקולד....
וכמובטח - הקפה המושלם עם החלב המוקצף המושלם ....
אז אחרי שקיבלתי מקציף חלב חדש ומגניב החלטתי להכין ארוחת בוקר מתוקה שהולכת טוב עם הקפה, (האמת שבדיוק קיבלתי מחבת פנקייקס חדשה ומגניבה) - אז התחלתי לעבוד כשברקע מוזיקה של אדל בטאבלט...
אז קדימה בוא נקפיץ כמה פנקייקס...!
חומרים:
3 ביצים.
3 כפות סוכר / חבילת סוגר וניל + כף גדושה סוכר.
יוגורט רגיל - מומלץ 3%.
3 כפות שמן.
כוס קמח תופח (200 גר').
גרידת תפוז (מתפוז שלם).
בננה.
חומרים לרוטב
50 גרם שוקולד מריר.
ומעט חלב.
כפית סוכר (לא חובה).
אז קדימה לעבודה
שוברים 3 ביצים לקערה מוסיפים את הסוכר, היוגורט, השמן ומגרדים תפוז
מערבלים...
מוסיפים לאט את הקמח,
ומערבלים שוב,
מניחים לנוח בצד ומכינים קצת מיץ תפוזים, קצת בריאות...
חותכים את הבננה לחצי, חצי פורסים דק וחצי מועכים ומוסיפים לבלילת הפנקייקס.
מניחים את המחבת על אש בינונית, מורחים שמן זית עם מברשת (עדיף מברשת סיליקון).
ומתחילים...
נראה טוב, לא?
הופכים כאשר יש בועות קטנות...
כאשר הפנקייקס במחבת מכינים את רוטב השוקולד: שמים הכל בקערה ומחממים במיקרוגל בפולסים של 15 שניות, ומערבלים בין פולס לפולס.
והצעת הגשה לרוטב...
וזו הפרשנות של בעלי להר פנקייקס עם הר של שוקולד....
וכמובטח - הקפה המושלם עם החלב המוקצף המושלם ....
בתאבון!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה