20.10.12

פסטה פנה בטנגו צמוד עם רוטב פטריות ופסטו


כדאי לקרוא עד הסוף - - יש טיפ שיקל לכם את החיים וגם תראו כמו אלופי החיתוך בדיוק כמו השפים הגדולים ;)




חומרים

3-4 כפות שמן זית.
חבילת פטריות.
2 שיני שום.
2 כפות גדושות של תערובת פסטו.
1 כף רוטב פטרוזיליה ושום.
2/3 חבילת שמנת לבישול 10%.
חופן צנוברים (לא חובה).
מלח פלפל.
מעט אגוז מוסקט.
1/2 חבילת פסטה פנה.
פרמז'ן.


וקדימה לבשל

במקביל להכנה של הרוטב נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במחבת עמוקה או סוטאז' קטן שמים את הזמן זית ומקפיצים את הפטריות עם השום פרוס או כתוש.




כשהפטריות מזהיבות מוסיפים את הצנוברים ואת התבלינים ופטרוזיליה.





מערבבים היטב עד שמזהיב ומוסיפים את השמנת. 
מערבבים הרבה ולא נותנים לשמנת לרתוח.















כאשר הפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב על אש נמוכה, ושוב מערבבים היטב.
ממש כאשר הכל מוכן מגרדים מעט אגוז מוסקט ומערבבים.
יוצקים לצלחת, בוזקים מעט פרמז'ן ומגישים.




ומה שנשאר זה רק לזלול... בתאבון!



טיפ לחיתוך פטריות מושלמות

לחיתוך פטריות מושלמות אפשר להשתמש בפורס ביצים, גם חוסך זמן וגם נראה נפלא בצלחת...


2 תגובות: